Wat bieden wij aan

Professionele massage


De onverdeelde aandacht die je krijgt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam weer ontspant en daarna zichzelf herstelt. Zo verlichten we je stress en pijn.

Het lichaam heeft een natuurlijk zelfherstellend vermogen wat bij een massage geprikkeld wordt. Zo voel je je daarna vaak als herboren. Dit komt omdat de aanmaak van endorfine (het gelukshormoon) en de aanmaak van oxytocine (het knuffelhormoon) worden gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Doordat je spieren na een massage weer goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen aan. Dit alles doet ook veel goeds voor je immuunsysteem, waardoor de kans op ziektes afnemen. Een massage is dus niet alleen goed voor uw lichaam maar ook voor uw geest.

Cupping therapie


Het doel van cupping kan fysiek of emotioneel zijn. Vanuit onze wervelkolom hebben we zenuwen die elke wervel verlaten en verbinding maken met elk orgaan.

De basis van deze zenuwverbindingen is wat hiermee gestimuleerd wordt. Om nog maar te zwijgen over de genezende kracht van bewegende vloeistoffen door het lichaam. Bloed door het lichaam laten stromen is van nature genezend. Bloed houdt ook onze emoties vast, dus het verplaatsen van dingen helpt bij het gevoel van ‘vastzitten’, zowel emotioneel als fysiek.

In mijn praktijk maak ik gebruik van dry cupping en moving cupping. Dat betekent dat ik gebruik maak van polyester cups die door middel van een pistooltje lucht uit de cup zuigen en daardoor vast komen te zitten aan de huid. Afhankelijk van de klachten, kan er ook gemasseerd (moving cupping) worden met een cup. Dat houdt in dat er over de huid wordt geschoven terwijl de cup vacuüm zuigt.

Voetreflexologie


Elk lichaamsdeel staat in verbinding met een zone op je voeten. Met voetreflexologie ondersteunen we het genezingsproces.

Bij heel uiteenlopende klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, slaapproblemen, darmproblemen of andere stressgerelateerde problemen, is voetreflexologie een goeie oplossing. Ons hele lichaam is verbonden met de voeten en door de juiste drukpunten te gebruiken kunnen we je helpen in het genezingsproces.

Het grote probleem dat deze klachten verbindt? Stress. En laat de drukpuntmassage bij voetreflexologie net tegen die stress werken. Zo kom jij tot rust en worden je klachten verlicht.

Oorkaars therapie


De oorkaarstherapie is een oude natuurgeneeswijze volgens indiaanse traditie.

De trechtervormige oorkaarsen worden gemaakt van met de hand gerolde stroken linnen, gedrenkt in bijenwas en geneeskrachtige kruiden. Door de warmte ontstaat een vacuümeffect en bij een ideale werking kunnen afvalstoffen het lichaam verlaten. Oorkaarsen werken via de uitwendige gehoorgang op dieper gelegen acupunctuurpunten.

Zo heeft de oorkaars effect op het trommelvlies, het middenoor en het evenwichtsorgaan. de oorkaars werkt ook op de holtes en ze bevorderen zo de doorbloeding en activeren het lymfesysteem in de oren, keel, neus en bijholtes.

Niet gevonden waar je naar zocht?

Geen zorgen. Wij hebben een ruime aanbod aan diensten als massages, therapieën en alternatieve geneeswijzen.
Stuur ons een bericht en wij kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Buy now